Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 februarie 2011

Cetății și castele în recunstruire

Castelul Corvinestilor – Reconstituire virtuala a primei etape

08 In prima sa etapa, Castelul de la Hunedoara ave o destinatie pur militara, abia ulterior sa ajunga resedinta.
Prima etapa a casteluli de la Hunedoara a fost reconstituita in premiera sub intrumarea unui grup de arheologi si istorici. Modelarea a fost realizata de Symmetric Studios.
Citeste mai mult despre Castelul Corvinestilor – Reconstituire virtuala a primei etape

Reconstituirea Castelului Corvinistilor utilizata in clipul “A Story of a Castle”, castigator al medaliei de aur la Infomatrix 2006

Clipul a fost realizat de Andrei, Ion si Mircea pentru concursul international de proiecte informatice Infomatrix 2006. Clipul a castigat medalia de aur la sectiunea de grafica.
Citeste mai mult despre Reconstituirea Castelului Corvinistilor utilizata in clipul “A Story of a Castle”, castigator al medaliei de aur la Infomatrix 2006

Castelul Corvinestilor – Reconstituire virtuala a ultimei etape

castelul_corvinestilor1 Castelul Corvinilor sau Castelul Huniazilor este un castel din Hunedoara, cel mai important monument de arhitectură gotică din Transilvania.
A fost ridicat în secolul XV de către Iancu Hunedoara, pe locul unei vechi întărituri, pe o stâncă la picioarele căreia curge pârâul Zlaşti. Este o construcţie impunătoare, cu acoperişuri înalte şi divers colorate, cu turnuri şi turnuleţe, ferestre şi balcoane împodobite cu dantelara pietrei cioplite. Castelul a fost restaurat şi transformat în muzeu.
(mai mult pe wikipedia.org/wiki/Castelul_Corvinilor)
Reconstituirea virtuala a Castelului Corvinestilor de la Hunedoara a fost realizata dupa ultima etapa a castelului. Reconstituirea este completa incluzand si cateva interioare. Texturile sunt realizate pentru a imita materialele folosite.
Citeste mai mult despre Castelul Corvinestilor – Reconstituire virtuala a ultimei etape

Cetatea Neamt – Varianta de Reconstituire 3D

Cetatea Neamţ (cunoscută impropriu sub titulatura Cetatea Neamţului), este o cetate medievală din Moldova, aflată lângă oraşul Târgu Neamţ.
Ridicată în timpul lui Petru I al Moldovei, cetatea cunoaşte cea mai înfloritoare perioadă în timpul lui Ştefan cel Mare, care o include în sistemul defensiv de cetăţi ce aveau ca rol apărarea Moldovei.
Citeste mai mult despre Cetatea Neamt – Varianta de Reconstituire 3D

Imagini noi

Colonia Ulpia Traiana curtea6 curtea5 curtea4 curtea3 curtea2 curtea1 zid-piatra-rosie zid-dacic zid-dacic-2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu